Minél rövidebb idő alatt igyekszik megoldani a raktári munkafolyamatok teljesítését? A raktártechnika minden részletére nagy figyelmet fordítva, előre tervezve, valamint minőségi anyagmozgató eszközöket, és megbízható raktári állványokat alkalmazva nem adódhat problémája! Teljes körű segítséget kaphat, ha egy raktártechnikával foglalkozó céghez fordul elképzeléseivel.

A teljes logisztikai rendszer működését befolyásoló raktár ellátási rendszerünk egészére hatással van. A gyors technológiai fejlődés a raktárgazdálkodás fejlődését tekintve is számos pozitívummal járt, ugyanis a kialakítási munkálatokban és a működtetési folyamatokban is rengeteg változás következett be. A speciális kivitelezésű raktártechnika, és a korszerű kommunikációs eszközök egyaránt támogatnak bennünket a hatékony munkavégzésben. A raktári állványok lehetővé teszik a tárolást, azonban nagyon fontos, hogy a termékek mérete és súlya szerint állítsuk fel polcos állványainkat. Ezek a szerkezetek hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy össze tudjuk hangolni a munkafolyamatok lebonyolítását. Az anyagmozgatást tekintve nélkülözhetetlenek az emelő gépek, így a nehezen elérhető helyekre is könnyedén elhelyezhetjük áruinkat.

Teljes körű megoldás céljából, a raktártechnikán belül minden kérdést érintve nyújtunk megbízható szolgáltatást a Minipak Logisztikai Kft.-nél. A legmodernebb módszerek alkalmazásával, sok éves szakmai tapasztalattal, magas színvonalon segítjük ügyfeleinket a raktártechnikában. A különböző tárolási rendszerek kialakításában, a munkaterületének megfelelő legjobb raktári állványok kiválasztásában, és az anyagmozgatás kérdéseit illetően is segítünk. Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és tekintse meg széles termékkínálatunkat is a www.minipak.hu internetes oldalunkon!

Teljesítse a feladatait költséghatékonyan, lehetővé téve a minél egyszerűbb és gyorsabb munkavégzést! Fordítson nagy figyelmet a raktártechnikai folyamatok helyes megoldására! Forduljon hozzánk segítségért, és valósítsa meg terveit könnyedén! Hívjon minket a +36 62/554-654-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a minipak@vnet.hu e-mail címünkre!