A szalagfüggönyök modern változatai tökéletesen megállják a helyüket otthonok árnyékolóiként, de az izgalmas dizájnt irodai környezetben is érdemes kihasználni. Ne érje be az unalomig ismert árnyékolók valamelyikével, tervezzen az irodába egyedi szalagfüggönyt!

Sok cégvezető úgy véli, hogyha minden feltétel adott a munkavégzéshez, többre nincs is szükség, de ha Ön másképp vélekedik erről, akkor bizonyára azt sem találja mellékesnek, hogy milyenek az árnyékolók. Ahhoz, hogy az iroda ne csak egy munkahely legyen, hanem egy igazán inspiráló környezet, az ilyen részletek is számítanak, a stílusos enteriőrt pedig az ügyfelek, partnerek is értékelni fogják.

A szalagfüggöny a klasszikus irodai árnyékolók egyike, nem meglepő, ha egyszerűségével és praktikusságával Önt is meggyőzte. Ám ha nem szeretné beérni az átlagos megoldásokkal, választhat a modern szalagfüggönyök közül is, sőt, még a lakberendezési üzletek kínálatával sem kell kompromisszumot kötnie.

Készülhet szalagfüggöny megrendelésre is, ebben az esetben pedig minden részletében olyan lesz az árnyékoló, amilyennek megálmodta. Ma már számtalan különféle szövés, mintázat és színárnyalat létezik, melyek tetszőleges variációjával teljesen egyedi szalagfüggönyt tervezhet az irodába. Dönthet úgy, hogy a cég arculatához igazítja az árnyékolót, de akár választhat egészen merész stílust is, a döntés csak az Öné!

A modern szalagfüggönyök előtt nincs akadály, szinte bárhova felszerelhetőek. Nem probléma a tetőtéri irodahelyiség, de az sem, ha csak az oldalfalon akad hely a tartókonzolnak, így ezekkel az árnyékolókkal minden tekintetben bátran tervezhet.

Lát fantáziát a szalagfüggönyökben, és szeretné egy ilyen árnyékolóval tökéletesíteni az irodát? Az MP Redőny csapata megvalósítja elképzeléseit! Egyedi dizájnt és szakszerű szerelést biztosítunk, hogy az új árnyékoló funkciót és megjelenést illetően is eleget tegyen az igényeinek.

Tevékenységünkről mindent megtudhat a www.mpredony.hu weboldalon, ha pedig szeretne ajánlatot kérni, a +36-70-389-6980-as telefonszámon vagy az mpredony@gmail.hu e-mail címen várjuk megkeresését!