Hazánkban rengeteg rajongója van a különleges boroknak, így egyetlen étterem kínálatából sem hiányozhatnak ezek az italok. Egy-egy pohár ízletes bor szinte bármilyen alkalomra jó választás, randevúk, baráti összejövetelek, céges események remek kísérői lehetnek. Megoszlanak a vélemények, hogy milyen az igazán finom ital, egy étteremnek pedig minden igényre fel kell készülnie, ezért érdemes minél többféle bort felkínálni. Természetesen megoldást kell találni a palackok tárolására is, erre a célra pedig a fa bortartó állványok felelnek meg a legjobban. Miért?

fa bortartó állványok segítségével biztonságosan lehet tárolni az italokat, anélkül, hogy az üvegek sérülése miatt kellene aggódni. Fektetve lehet elrendezni a palackokat, melynek köszönhetően praktikusan és kényelmesen használhatóak a fa bortartók. Az állványok azonban nem csak a személyzet számára hasznosak, hanem a vendégeknek is kedveznek, mégpedig stílusos megjelenésükkel. A fa bortartók természetes alapanyaguk révén kifinomult eleganciát képviselnek és egyedülálló szépséggel ajándékozzák meg környezetüket.

fa bortartó állványok számtalan különféle változatban kaphatóak, így minden tulajdonos találhat olyat, amivel szívesen gazdagítaná éttermét. A többféle méretnek köszönhetően nem jelenthet problémát igazodni a hely adottságaihoz, a változatos szín- és formavilág pedig azt szolgálja, hogy a fa bortartó tökéletesen illeszkedjen az enteriőrbe.

Ön is szeretne egy kis újdonságot vinni a megszokott környezetbe? Szívesen feldobná az éttermet egy-két különleges fa bortartó állvány segítségével? Nézzen körül a BIO FLAME s.r.o. webáruházában! Nálunk óriási kínálat várja, és vásárlását a lehető legegyszerűbben intézheti, látogasson el a www.borallvany-shop.hu címre, ahol máris megtekintheti ajánlatainkat! Ha bizonytalan a választásban, felmerülő kérdéseit tegye fel bátran elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk! Várjuk megkeresését a +36-30-785-7070-es telefonszámon, valamint az info@borallvany-shop.hu e-mail címen!