Mosdót minden vendéglátó egységben biztosítani kell, nem mindegy azonban, hogy mennyire igényesen van kialakítva a helyiség. Manapság igen sok étterem és bár verseng a vendégekért, így egyre nagyobb szerepet kap a megnyerő, stílusos enteriőr. Ám a vendégtér izgalmas dizájnja mit sem ér, ha a mosó nem rendezett és tiszta. Milyen megoldást kínálunk? Ismerje meg Ön is a Corian mosdópultokat!

Corian mosdópultok minden szempontból eleget tesznek az elvárásoknak, hiszen a legkiválóbb minőséget képviselik. Felületük egyszerű tisztántartást tesz lehetővé, ugyanis vízállóak, nem szívják magukba a szennyeződéseket, valamint ellenállnak a penészedéseknek és rozsdásodásnak is. Ez nem csak a vendégeknek kedvező, hanem a munkavállalók számára is jelentősen megkönnyíti a mindennapi teendőket. A Corian mosdópultok ugyanakkor az egyedi igényeknek megfelelően alakíthatóak ki, ami azt jelenti, hogy könnyedén kihasználhatóak a hely adottságai, továbbá a színek és formák akár a vendéglátó egység arculatához is igazíthatóak. A Corian mosdópultok időtálló megoldást kínálnak, így használatukkal hosszú időn át gondoskodhat a higiénikus és stílusos mosdóról.

Vendéglátó egysége kialakítása vagy felújítása előtt áll, és mindenben a legjobb megoldásokra törekszik? Ismerje meg közelebbről a Corian mosdópultok előnyeit! A Solymosi Team tapasztalt szakemberei számára nem jelent kihívást, hogy olyan mosdópultokkal legyen felszerelve vendéglátó egysége, melyek kiváló minőségükkel egyaránt szolgálják vendégei és munkavállalói érdekeit.

Fedezze fel a Corian mosdópultokban rejlő lehetőségeket, és álmodja meg a tökéletes kivitelt, mi pedig megvalósítjuk! Ha szeretne többet megtudni szolgáltatásainkról, látogasson el www.solymositeam.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat a részletekről! Amennyiben pedig kérdése vagy észrevétele van, várjuk megkeresését elérhetőségeink valamelyikén, szívesen segítünk! Hívjon minket a +36-30-914-5747-es telefonszámon vagy írjon nekünk üzenetet a solymi@t-online.hu e-mail címre!