Amikor egy üzletember potenciális érdeklődőt próbál meggyőzni arról, hogy az általa képviselt cég szolgáltatásait, termékeit vegye igénybe, könnyen szembesülhet azzal, hogy az érdeklődő inkább a konkurenciánál köt ki. Ez nem feltétlenül a szolgáltatás, termék minőségének szól, hanem az értékesítésnek, hiszen az üzletember úgy érvelt, hogy az nem győzte meg az ügyfelet. Az ilyen szituációkat úgy lehet elkerülni, ha a vállalkozó ismeri és tudja is alkalmazni az asszertív kommunikációt. Az asszertivitás, mint érdekérvényesítő eszköz, segít megérteni a másik fél álláspontját, érzelmeit, ennek hatására úgy tud érvelni az üzletember egy termék vagy szolgáltatás mellett, hogy az valóban meg tudja győzni az érdeklődőt. Ha úgy érzi, érdemes lenne fejlődnie ezen a területen, és szívesen elsajátítaná az asszertív kommunikáció készségét, vegyen részt tréningen!

Az asszertív kommunikációs tréning különösen ajánlott üzletkötőknek, ügyfélkapcsolati munkatársaknak, értékesítőknek, akik napi szinten az ügyfelekkel kapcsolatba kerülnek és sok múlik azon, hogyan kommunikálnak velük. Az asszertív kommunikációs tréningen a résztvevők rengeteg szituációs gyakorlaton vehetnek részt, ahol gyakorolhatják az asszertív eszközök használatát és tiszta képet kaphatnak azzal kapcsolatban, hogy eddig mit csináltak helytelenül munkájukban. Az asszertív kommunikációs tréningen a résztvevők sok tapasztalattal gazdagodhatnak az asszertív attitűddel kapcsolatban, melyet követően képesek lesznek a kommunikációs helyzetek tudatos irányítására, ennek köszönhetően munkájukban sikeresebbek és eredményesebbek lesznek.

Ha Ön is szeretne még több szakmai sikert elérni, válassza cégünk, a Profiles International Hungary Kft. asszertív kommunikációs tréningjét! A foglalkozásokat tapasztalt szakemberek tartják, akik kellő szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek az asszertív magatartás gyakorlásával kapcsolatban. Az asszertív kommunikációs tréningekről bővebb információkat honlapunkon talál, amit www.profiles.hu webcímen ér el. Ha jelentkezni szeretne vagy kérdései lennének, keressen minket telefonon, a 06-1-200-6876-os számon vagy írjon e-mailt a profiles@profiles.hu címre, szívesen segítünk!