Egy szálláshely akkor lesz népszerű a vendégek körében, ha nem csak a külsőségekre ad, hanem az igazán fontos dolgokkal is törődik a vezetőség. Gondoskodjon Ön is a maximális higiéniáról, rendeljen a hotel mosdóiba TORK kéztörlő adagolót és papírt!

A szoros piaci verseny a szálláshelyek esetében is tetten érhető, érthető hát, hogy a vezetőség mindenhol nagy gondot fordít arra, hogy valami egyedit adjon a vendégeknek. A turisták azt a hotelt választják szívesen, ami nem csak szállást biztosít, hanem egy igazi életérzést, ezért nagy figyelmet érdemel a megnyerő stílus és természetesen a kényelem is. Ám ha ehhez olyan mosdók társulnak, melyek lehangoló állapotban vannak, az igencsak rossz fényt vet a hotelre, ezért fontos, hogy a vezetőség erről se feledkezzen meg. A mi ajánlatunk a TORK kéztörlő adagoló és az ahhoz tartozó papír, ami segít rendezetté és egyben higiénikussá varázsolni a mosdókat.

Egyértelmű, hogy a hotel legkényesebb helyiségei a mosdók, ezért itt csak az igazán korszerű megoldások jöhetnek szóba. A TORK higiéniai termékei pontosan ezt tudják nyújtani, a TORK kéztörlő adagolók praktikusak, a papír pedig segít pillanatok alatt felitatni a nedvességet a kézről. Nem kell többé vizes törölközőkkel bajlódni, amiket nem csak kellemetlen érzés megérinteni, de a baktériumok szaporodásának is remek táptalajt biztosítanak. Helyettük fel kell szerelni a kiválasztott adagolót, majd pedig feltölteni azt a modellnek megfelelő TORK kéztörlő papírral, és a probléma máris meg van oldva. Egyszerűen használható, kényelmes és ráadásul még mutatós is egy-egy ilyen adagoló, így a hotel mosdóiban is ugyanaz a színvonal köszönhet vissza, mint a többi helyiségben.

Győződjön meg Ön is a TORK kéztörlő adagoló és papír kiváló minőségéről, rendeljen a Clean-Tech higiéniai webáruházból! A márka elkötelezett híveiként mi jó szívvel ajánljuk bármelyik adagolót és TORK kéztörlő papírt, ha pedig tanácsot szeretne kérni a választáshoz, szívesen segítünk. Termékeinket áttekintheti és megrendelheti a www.tisztitoszerbolt.hu weboldalon, kérdéseit pedig a +36-20-251-9676-os telefonszámon és az iroda@tisztitoszerbolt.hu e-mail címen várjuk!