svédpadló remek választás az irodába, ha exkluzív környezetet szeretne teremteni ügyfelei, partnerei számára. Ismerkedjen meg a lehetőségekkel, rendeljen stílusos és tartós padlóburkolatot!

A padló alapvetően meghatározza az iroda hangulatát, a burkolat kiválasztása során mégsem kizárólag a megjelenésre kell figyelni, hiszen nem mindegy az sem, hogy milyen igénybevételnek lesz kitéve a felület. Nagyobb irodákban, ahol sokan megfordulnak nap, mint nap, elsősorban a praktikus szempontokat kell figyelembe venni, így jó választás például egy magas kopásállósággal bíró laminált padló. Viszont a kisebb méretű, kevésbé forgalmas irodákban remekül megállja a helyét a valódi fa padlóburkolat, mint amilyen a svédpadló.

svédpadló legnagyobb előnye a klasszikus szépség és elegancia, melynek köszönhetően egy ilyen burkolat szinte uralja a teret. Egy olyan irodában, amit nem csak maguk az ott dolgozók használnak, hanem ügyfelek, lehetséges partnerek is rendszeresen megfordulnak, különösen fontos az igényes, megnyerő környezet. A svédpadló pontosan ezt tudja nyújtani, hiszen a fa semmivel nem összehasonlítható különlegességét és melegségét csempészi az irodába. Természetesen egy ilyen burkolat ápolást és karbantartást igényel, hiszen valódi fáról van szó, egy kis odafigyeléssel azonban kifejezetten sokáig használható. Számtalan különféle változatban kapható svédpadló, melynek köszönhetően minden irodába meg lehet találni azt a stílust, ami minden részletében illik a megálmodott koncepcióba.

Ha az iroda kialakítása, felújítása előtt áll, és úgy érzi, hogy pontosan ez az, amit keres, tekintse meg cégünk, a Csepel Parkett Kft. választékát! Nálunk biztosan megtalálja azt a burkolatot, ami eleget tesz a környezet adta követelményeknek és megjelenésében is illik az elképzelésekhez. Svédpadló kínálatunkat megtekintheti a www.csepelparkett.hu weboldalon, ahol rendelését is leadhatja, ha már tudja, mire van szüksége. Amennyiben kérdése lenne, hívja a +36-30-011-2245-ös telefonszámot vagy írjon üzenetet a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címre, szívesen segítünk!