Vendéglátóhely nyitását tervezi, amit szeretne egyedi módon kialakítani? Előnyben részesíti az egyre népszerűbb utcai ételeket, így ezekkel várja majd vendégeit? Különleges környezetet varázsolhat a street food belsőépítészeti elemekkel. Az egyedi bútorok gyártása, valamint a stílusos légkör megteremtése nem okozhat gondot, ha profikra bízza a belsőépítészeti tervezést.

Üzletünk megnyitása számos teendővel jár, amelyek közül az egyik legfontosabb a gondos belsőépítészeti tervezés. Egyéni elképzelésünk szerint választhatjuk ki azt a stílust, amit szeretnénk alkalmazni a kivitelezés során. Ha igazán sikeresek akarunk lenni, célszerű figyelembe vennünk az emberek igényeit. Egyre többen kedvelik a street food választékot. A street food belsőépítészeti tervezés felhasználásával nyithatunk egy olyan vendéglátóhelyet, ahol különleges, színes környezetben étkezhetnek a hozzánk érkezők. Elengedhetetlen az egyedi bútorok gyártása, és az igényes belsőépítészeti tervezés, ezért mindenképp tapasztalt szakemberek segítségére van szükség.

Elképzeléseinek teljes mértékben megfelelő, funkcionális és látványos kivitelezést végzünk a New Age Interior Kft. munkatársaiként. Igyekszünk kihozni a legjobbat az alaprajzból, nagy gondot fordítunk a megfelelő ár-érték arányra, megkíméljük a felesleges kiadásoktól, ingyenes helyszíni felmérést végzünk, és lehetőséget adunk a 3D látványtervek megtekintésére, így még a kivitelezés előtt változtathat. Bármilyen stílusban szeretné megrendelni a belsőépítészeti tervezést, készséggel állunk rendelkezésére. Felkészültek vagyunk a street food belsőépítészet terén is. Egyedi bútorok gyártásával, korszerű és időtálló anyagok felhasználásával teljesítjük a ránk bízott feladatokat. Tekintse meg eddigi munkáinkat, és olvasson részletesen szolgáltatásainkról a www.newage-interior.hu internetes oldalunkon!

Nyújtson újat az emberek számára, hozza létre a stílusos, street food belsőépítészeti elemekkel kialakított üzletét! Egyedi bútorok gyártásáért, illetve belsőépítészeti tervezés megrendeléséért vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívjon bennünket a 06-20-929-3890-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk a matezsolt@newage-interior.hu e-mail címünkre!