A legtöbb ember szereti becsempészni otthonába a természetet, és különféle növényekkel ékesíteni a belső tereket. Ezek ilyen környezetben elsősorban dekorációs célt szolgálnak, ám ennél sokkal több pozitív hatással számolhat, aki a munkahelyén sem feledkezik meg róluk. Nézzük, milyen előnyökkel jár, ha az irodai növények is nagy hangsúlyt kapnak a belső terek kialakítása során!

Irodai növényekkel hatékonyabbá tehető a munkavégzés, hiszen otthonossá varázsolják a környezetet, így motiválják a munkavállalókat. Kutatások bizonyítják, hogy jobban kezelik a stresszes helyzeteket azok, akik növényekkel teli helyen végzik feladataikat, emellett az irodai növények csökkentik az ingerlékenységet, valamint kedvező hatással bírnak a koncentráló képességre és a kreativitásra is. Ám nem csupán a munkavállalókra nézve vannak előnyei annak, ha az irodai növények is az enteriőr szerves részét képezik, hanem a helyszínre érkező ügyfelekre, partnerekre is jó benyomást tesz az így kialakított barátságos hangulat.

Mindezeken felül az irodai növények frissebbé varázsolják a levegőt, csökkentik a szén-dioxidot, illetve egyéb káros anyagok koncentrációját. Erre igen nagy szükség van egy munkahelyen, hiszen a különféle készülékek, például nyomtatók és monitorok kedvezőtlenül befolyásolják a levegő minőségét. Az irodai növények növelik a páratartalmat, így megakadályozzák a fűtésszezonban jellemző száraz levegő okozta tünetek kialakulását.

Szeretne megragadni minden lehetőséget, hogy komfortos és inspiráló munkahelyet biztosítson kollégáinak? Használja ki az irodai növények minden előnyét, melyhez kérje bátran cégünk, a Plantart Kft. szakértőinek segítségét! Ha szeretné megtudni, pontosan mit tudunk nyújtani ügyfeleinknek, látogasson el www.plantart.hu weboldalunkra, és ismerje meg szolgáltatásaink részleteit! Ötleteit, felmerülő kérdéseit várjuk elérhetőségeinken! Forduljon hozzánk bizalommal, hívjon minket a +36-23-511-722-es telefonszámon, vagy írjon nekünk üzenetet az ertekesites@plantart.hu e-mail címre!