Hiteles fordítás valójában sokkal ritkábban szükséges, mint azt elsőre gondolnánk, ezért érdemes utánajárni, hogy pontosan milyen feltételei vannak az ügyintézésnek. Kímélje meg magát Ön is a fölösleges költségektől, és ha nem követelmény az OFFI által kibocsátott dokumentum, bízza ránk a hivatalos fordítást!

Sokan bizonytalannak érzik magukat, amikor egy hivatalos irat fordításáról kell gondoskodni, ami nem meglepő, hiszen olykor nehéz eligazodni az ügyintézés útvesztőjében. Biztos megoldásnak látszik elsőre az Országos Fordító és Fordításhitelesítő Irodához fordulni, hiteles fordítást ugyanis csak ez a szervezet készíthet hazánkban. Amire ilyen esetekben számítani lehet, az egy viszonylag hosszú várakozási idő, valamint egy jelentős kiadás, ám valójában nem mindig ez az egyetlen járható út.

hiteles fordítás elsősorban akkor elengedhetetlen, amikor a magyar államigazgatási vagy közigazgatási szervek egyikénél kell elintézni valamit. Ha az OFFI általi hitelesítés nem szerepel a feltételek között, hivatalos fordítást is igénybe lehet venni, ami nem kevésbé szakszerű és megbízható megoldás, viszont sokkal kedvezőbb. Ilyenkor a fordításhoz egy tanúsító záradékot csatolnak, ami az eredeti szöveggel való megegyezést, a fordítás teljességét, illetve helyességét hivatott bizonyítani. A céges tanúsítvánnyal ellátott fordítást akár közjegyzői hitelesítéssel is ki lehet egészíteni, így még szélesebb körben fogadják el a dokumentumot. A közjegyzői eljárás esetén plusz díjjal kell kalkulálni és időben is jobban elhúzódhat a fordítás, ugyanakkor általában még ezzel együtt is kedvezőbb ez a megoldás, mint a hiteles fordítás.

Járjon utána Ön is, hogy mire van szükség az ügyintézéshez, és ha hiteles fordítás helyett a hivatalos változat is megfelel, bízza a munkát az az M&M Translation Services Kft.-re! Hozzánk lényegében bármilyen fordítási feladattal fordulhat, gyorsan és szakszerűen végezzük a hivatalos fordítást is. Tájékozódjon az általunk biztosított lehetőségekről a www.mmts.hu weboldalon, és a hiteles fordítás körülményessége helyett válasszon minket! Ha meggyőztük, kérje bátran ajánlatunkat, keressen minket a +36-24-898-257-es telefonszámon vagy az info@mmts.hu e-mail címen!