A forrasztás a munkája részét képezi? Fontos, hogy megfelelően ismerje az anyagok forraszthatóságát, és gondosan válassza ki a szerszámokat, ugyanis ezek a tényezők nagymértékben befolyásolják a kötés minőségét. Nélkülözhetetlen a forrasztó ón alkalmazása, ami a folyasztószerrel együtt is kapható, aminek köszönhetően mellőzhető az előzetes tisztítás.

A munkadarabok hosszútávú összekötését többféle módon oldhatja meg. Célszerűen kell kiválasztania a technológiák közül, hogy melyiket alkalmazza. A forrasztás nem egyszerű feladat: elengedhetetlen a szakértelem és a kiváló minőségű forrasztástechnikai eszközök használata. A szakmai és a gazdaságossági szempontok egyaránt lényegesek. Több feladat elvégzése szükséges ahhoz, hogy kiváló eredményt érjen el. Az első lépések közé tartozik a fémrészek alapos tisztítása, ami nem maradhat el, hiszen csak így kaphat mechanikailag tartós, jó vezetőképességű forrasztást. Ha kifejezetten erre a célra gyártott anyagokat használ fel, egyszerűen lehet kifogástalan a felület. Akkor lesz eredményes a munkája, amennyiben megfelelő mennyiségű forrasztó ónt alkalmaz. Ha több forrasztó ónt vesz igénybe, mint amire szükség van, károsodhatnak a szerkezeti elemek, és rövidzárlatot is okozhat.

Könnyen és gyorsan pótolhatja a munkája során folyamatosan fogyó alapanyagokat cégünknél, az ELG Electronic Kft.-nél. Forrasztástechnikai eszközök széles kínálatából rendelheti meg az Ön számára legmegfelelőbb termékeket. Egyszerűen hozzájuthat a forrasztó ónhoz, a forrasztási elszívóhoz és minden egyéb kellékhez. Különböző típusú termékekkel várjuk, így beszerezheti a hiányzó forrasztástechnikai eszközöket az adott feladat alapján. Informálódjon szolgáltatásainkról a www.elgelectronic.hu internetes oldalunkon!

Szívesen adunk tanácsot és válaszolunk kérdéseire, ha keres bennünket elérhetőségeink egyikén. Hívjon minket a 06-1-789-0111-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@elgelectronic.hu e-mail címünkre!