Az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre többen döntenek úgy, hogy a kánikula időszakát egy klíma berendezés használatával vészelik át, ami nem meglepő, hiszen a hőség rendkívül megterheli a szervezetet. Ma már a tudatos cégvezetők számára sem kérdéses, hogy érdemes-e klímával felszerelni az irodát, ez ugyanis nem csak a munkavállalók érdekeit szolgálja, hanem az ügyfelekre, partnerekre is jó benyomást tesz. Ám sokféle szempontot kell mérlegelni a készülék kiválasztása során, hiszen nem mindegy, milyen klíma kerül az irodába, és nem csak a márkának van jelentősége.

Az inverteres klímák olyan technológiai háttérrel rendelkeznek, ami kifejezetten alkalmassá teszi a készülékeket az irodai használatra. Ezek a berendezések fordulatszám szabályozással üzemelnek, vagyis teljesítményük a rendszerhez igazodik. Míg a hagyományos készülékek kikapcsolnak, ha a kívánt hőmérsékletet elérik, majd visszakapcsolnak, amikor felmelegszik a levegő, addig az inverteres klímák állandóan, egyenletesen biztosítják a beállított hőfokot. Ezzel a működéssel jelentős energiamegtakarítás érhető el, ez pedig nem csak a környezetet kíméli, hanem az iroda fenntartási költségei is alacsonyan tarthatóak.

A hagyományos berendezésekkel összehasonlítva az inverteres klímák sokkal kevesebb idő alatt képesek lehűteni a levegőt, ami szintén rendkívül hasznos tulajdonság irodai környezetben. Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni, hogy a készülékekre kifejezetten halk működés jellemző, ennek köszönhetően az inverteres klímák a nyugodt munkavégzést is támogatják.

Szeretné komfortosabbá varázsolni az irodát, és úgy véli, hogy Önnek is egy inverteres klíma jelentené a legjobb megoldást? Az A-Klíma Kft.-nél jó helyen jár! Kínálatunkban neves gyártók megbízható és időtálló készülékei kaptak helyet, és természetesen a szerelésben is számíthat ránk. Kattintson a www.a-klima.hu weboldalra, és ismerkedjen meg inverteres klíma választékunkkal, felmerülő kérdéseit pedig tegye fel bátran szakértőinknek a +36-70-243-6998-as telefonszámon vagy az info@a-klima.hu e-mail címen!