A mindennapi kézmosáshoz ma már kevesen használnak hagyományos szappant, a folyékony változatot ugyanis nem csak praktikusabb használni, hanem tárolása is esztétikusabb. Folyékony szappan használatával maximális higiéniát lehet teremteni a fürdőszobában, ami szintén nem elhanyagolható szempont. Mindezekből következik, hogy közösségi mosdókban szóba sem jöhet egyéb, mint a folyékony szappan, ehhez pedig értelemszerűen szükség van adagolóra is.

A higiéniai termékek terén élen jár a TORK, így ha valaki megbízható gyártó termékét szeretné választani, nem kérdés, hogy a TORK folyékony szappan adagolók között érdemes kutatni. A széles kínálatban azonban számtalan különféle modell kap helyet, ezért alaposan végig kell gondolni, hogy melyikre essen a választás. Itt természetesen nem csak a dizájnra kell gondolni, bár kétségtelen, hogy ez is kifejezetten fontos szempont a TORK szappanadagoló vásárlása során, különösen egy exkluzív mosdóban.

TORK folyékony szappan adagolók között vannak kisebb és nagyobb forgalmú mosdókba tervezett típusok, a kiszerelés tehát az egyik legfontosabb kérdés, amit végig kell gondolni. Szintén lényeges, hogy milyen módon lehet működtetni az adagolót, hiszen léteznek nyomógombos és karos verziók, de ezek mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a szenzoros TORK szappanadagolók is. Sajnos olyan szempontokat sem lehet figyelmen kívül hagyni, mint az, hogy mekkora esély van az adott helyen a töltőanyag eltulajdonítására, illetve vandalizmusra. Vannak ugyanis a TORK szappanadagolók között strapabíróbb, nehezebben hozzáférhető modellek és egyszerűbb változatok is.

Ön is a legkiválóbb higiéniai termékek közül szeretne válogatni intézménye mosdóiba? TORK folyékony szappan adagolók széles kínálatából szemezgethet cégünk, a Clean-Tech Higiénia webáruházában! Nálunk egyszerűen, gyorsan, kényelmesen intézheti a beszerzést, csupán annyi a dolga, hogy a www.tisztitoszerbolt.hu címre kattint, és leadja a rendelését. Ha bizonytalan, kérdezze bátran munkatársainkat, hívja a +36-20-296-6428-as telefonszámot vagy írjon üzenetet az iroda@tisztitoszerbolt.hu e-mail címre!