Az otthon kényelmének megteremtése érdekében ma már nem hiányozhatnak a nyílászárókról az árnyékolók, amik védelmet nyújtanak az erős napsütéssel szemben. Ez tehát szinte már az alapvető felszereltség része, ám a megvalósítás sokféle lehet, hiszen rengeteg típus érhető el. Klasszikusnak számító, ám még mindig az egyik legnépszerűbb árnyékoló a redőny. Eredeti formájában a redőny fából készült, amit mára az alumínium és a műanyag típusok váltottak fel, ezeket mindenképpen megéri számításba venni, ha árnyékoló vásárlása előtt áll. Miért?

Az alumínium redőny olyan sokoldalú megoldást kínál, amire egyetlen másik típus sem képes. Kiváló hőszigetelő képességének köszönhetően jó szolgálatot tesz a kánikulában, de hangszigetelésben is jeleskedik, így olyan otthonokba is jó választás, amiknek forgalmas utcára néznek az ablakai. Az alumínium redőny emellett a betörésekkel szemben is védelmet nyújthat, hiszen a masszív szerkezet elijesztheti a bűnözőket. Természetesen mindemellett legfőbb funkciójának is tökéletesen eleget tesz, vagyis könnyedén lehet szabályozni vele a beáramló fény mennyiségét, és akár teljes sötétségbe is boríthatóak vele a helyiségek.

műanyag redőny elsősorban a remek ár-érték aránya miatt vált kedveltté. Az alapanyag miatt ez a típus kedvező áron beszerezhető, mégis praktikus és sokoldalú megoldást kínál. A műanyag redőny egyszerűbb változat, de hosszú távon számíthatnak rá azok, akik ilyen árnyékoló mellett döntenek.

Szeretné műanyag redőnyökkel felszerelni otthonát? Esetleg jobban érdeklik az alumínium redőnyök? Bármelyik típus mellett dönt, a Precíz Ablak Magyarország Kft. szakértői rendelkezésére állnak, hogy az Önnek legjobban megfelelő árnyékolót használhassa! Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal megismerkedhet a www.precizablakmagyarorszag.hu weboldalon, amennyiben pedig kérdése lenne tevékenységünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bátran! Várjuk megkeresését a +36-70-346-5952-es telefonszámon, valamint az info@precizablakmagyarorszag.hu e-mail címen!