A tavaszi és nyári időszak a rendezvényeké, ezekben a hónapokban rengeteg szabadtéri esemény várja az érdeklődőket, melyeknek sajátos hangulata van, hiszen a természet közelségében, friss levegőn, napsütésben élvezhetik a résztvevők a programokat. Azonban ilyen esetekben is szükség van bizonyos szolgáltatásokhoz fedett térre, melyre tökéletes megoldást kínálnak a rendezvénysátrak.

Az események megszervezése során rengeteg tényezőre kell figyelmet fordítani, és egy szabadtéri rendezvény esetén az időjárás különösen fontos. A tavaszi záporok és a nyári kánikula egyaránt megköveteli, hogy legyenek védelmet nyújtó területek a helyszínen, melyre remek lehetőséget nyújtanak a rendezvénysátrak. Ezekben helyet kaphat minden olyan szolgáltatás, amihez fedett térre van szükség, mint például büfé, értékmegőrző vagy orvosi ellátóhely. Természetesen arra is teret adnak a rendezvénysátrak, hogy a színpad is ide kerüljön, így a hirtelen időjárásváltozás sem vethet véget a programoknak. A rendezvénysátrak biztonságot nyújtanak a látogatóknak a csapadékkal és széllel szemben, ugyanakkor egy fülledt napon is megállják a helyüket, hiszen jól szellőznek. A tartószerkezetes sátrak mérete az igényekhez igazítható, így csupán a szervezők döntése, hogy milyen rendezvénysátrak kerülnek az esemény helyszínére.

Szabadtéri programokat tervez, és szeretne mindenre felkészülni, hogy a résztvevőknek felhőtlen kikapcsolódásban lehessen részük? A rendezvénysátrak rendelése nem maradhat ki a teendők közül! Ha megbízható céget keres a sátrak gyártásához, ismerje meg a Hungaplan Ponyvagyártó Kft. sokoldalú tevékenységét! Cégünk egyedi igények szerint vállalja a tartószerkezetes sátrak gyártását, valamint szállítását és telepítését, így Önnek nincs más dolga, mint leadni a rendelést. Ha érdeklik a részletek, látogasson el www.hungaplan.hu weboldalunkra, ahol tájékozódhat termékeinkről, és galériánkban a korábbi munkáinkba is bepillanthat! Ossza meg velünk elképzeléseit, és tegye fel bátran kérdéseit, munkatársaink szívesen segítenek! Várjuk megkeresését a +36-9-636-4057-es telefonszámon, valamint a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!