Jégszobor cégeknek is készülhet, ha a vezetőség exkluzív rendezvényre készül és dekorációból is a legjobbat keresi. Mondjon búcsút a jól bevált alapanyagoknak és hagyományos technikáknak, válasszon Ön is olyan dekorációt, ami garantáltan emlékezetessé teszi az eseményt!

Sokféle alkalom adhat okot egy céges rendezvény szervezésére, de bármi is áll a háttérben, a résztvevők elégedettsége mindig fontos. A szervezés minden egyes lépésének nagy figyelmet kell szentelni ahhoz, hogy a munkavállalók, partnerek és támogatók cég iránti elkötelezettsége mélyüljön. A programok, ételek és italok éppen úgy nagy jelentőséggel bírnak ilyenkor, mint a dekoráció, és egyikből sem jöhetnek szóba átlagos megoldások. Mi most a dekorációt illetően szeretnénk adni egy tippet, ez pedig az egyedi jégszobor cégeknek tervezve és készítve.

jégszobor cégeknek szánt változata nem különbözik a többi verziótól abban, hogy ugyanúgy lehet központi dísz, asztali dekoráció vagy akár olyan alkotás, ami funkciót is kap. Amitől igazán egyedi lesz egy ilyen mű, az az embléma, logó vagy egyéb, csak az adott cégre jellemző motívum megjelenítése, ami számtalan különféle technikával történhet. Természetesen felmerülhet a kérdés, hogy mennyire tartós egy ilyen dekoráció, ezzel kapcsolatban azonban nincs ok aggodalomra, a jégszobor cégeknek nem csak a különleges megnyitót tudja garantálni. Ha egy profi csapat felel az alkotásért, a szobor az esemény ideje alatt teljes pompájában ragyog, hőmérséklettől függetlenül. Különleges alapanyag, látványos kivitelezés, egyedülálló technikai megoldások és elégedett résztvevők – ezt nyújtja az egyedileg készített jégszobor cégeknek. Önnek erre van szüksége?

Az Ice-Art Bt. csapata szinte bármilyen elképzelést képes formába önteni jégből, így Önnek is érdemes megbíznia cégünket a dekoráció tervezésével és kivitelezésével. Ha érdekli, hogyan néz ki néhány korábban elkészített jégszobor cégeknek, tekintse meg referenciáinkat a www.iceart.hu weboldalon, és ha meggyőztük, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk megkeresését a +36-20-949-5032-es telefonszámon és az iceart@iceart.hu e-mail címen!