Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvend a cégvezetők körében az a hozzáállás, hogy a munkavállalókat nem csak különféle juttatásokkal motiválják, hanem programok szervezésével is. Egy-egy jelentős fordulópont a cég életében remek alkalom arra, hogy a csapat eltöltsön együtt egy délutánt vagy estét. A jó hangulatú programoknak természetesen elmaradhatatlan alkotóelemei az ízletes ételek és italok is, a szervezés első lépése tehát az ideális helyszín felkutatása. Egy magyaros étterem kitűnő választás lehet céges összejövetelekre is! Miért?

Egy kisebb társaságban is sokféle igény merülhet fel az ételeket illetően, de egy nagyobb cég esetében kifejezetten kihívást jelenthet olyan helyszínt találni, ami minden résztvevőnek megfelel. Nem csak az ízlés lehet nagyon különböző, hanem gondolni kell azokra is, akik például valamilyen ételallergiával küzdenek. Egy magyaros étterem változatos kínálatot biztosít, így minden résztvevő találhat kedvére való fogást. A sokféle étel már jó alap a kellemes időtöltéshez, de egy céges összejövetelen általában a koccintásokból sincs hiány. A magyaros éttermek kínálata nem csak ételekben, hanem italokban is gazdag, ezzel már teljessé válhat a program, ha van mit ünnepelni.

A jó hangulatú programok teret adnak annak is, hogy a csapat összekovácsolódjon, amiből mindenképpen profitálnak a cégvezetők, mégsem lehet figyelmen kívül hagyni a költségeket sem. Egy magyaros étterem fogásai nem igényelnek egzotikus, drágán beszerezhető összetevőket, melynek köszönhetően a legfinomabb ételek sem irreális áron kaphatóak.

Szeretne megismerni egy magyaros éttermet, ahol minden adott egy jó céges eseményhez? A Kakas Étterem sokszínű kínálattal, közel 200 féle étellel várja a vendégeket, de az italkínálat is változatos és gazdag. Számunkra természetes, hogy baráti árakat biztosítunk, így a program nem fogja megterhelni a költségvetést. Ha szívesen tájékozódna magyaros éttermünk szolgáltatásairól és kínálatáról, nézzen körül www.kakasetterem.hu weboldalunkon! Amennyiben pedig asztalt foglalna vagy feltenné kérdéseit, forduljon hozzánk az info@kakasetterem.hu e-mail címen, illetve a +36-1-349-6515-ös telefonszámon!