Teherautó ponyvatervező segítségével lépésről-lépésre meg lehet tervezni a járműreklámot. Ismerkedjen meg a könnyen kezelhető online felülettel, a kivitelezést pedig bízza profikra, és a siker nem marad el!

Nem kérdés, hogy a cég népszerűsítésére minden lehetőséget érdemes kihasználni, különösen akkor, ha az olyan egyszerű és praktikus, mint amilyen a járműreklám. Egy akkora felületet, mint amekkora egy teherautó ponyvája, szinte vétek üresen hagyni, ezzel a megoldással ráadásul bárhova eljuthat a cég híre, amerre megfordul a jármű. Tény viszont, hogy a reklám csak akkor éri el a célját, ha nem csak a tartalmát illetően meggyőző, hanem látványra is az. Bár a végleges látványtervet rendszerint szakember készíti el, mindenképpen hasznos, ha az érdeklődőknek van előzetes elképzelésük arról, hogy mit szeretnének látni a ponyván. Pontosan ezt a célt szolgálja a teherautó ponyvatervező, ami lényegében egy bárki számára elérhető, interaktív online tervezőfelület.

teherautó ponyvatervező teret enged annak, hogy az érdeklődők lássák, hogyan mutat egy-egy ötlet, így sokkal könnyebb lesz megalkotni a végleges verziót. A felületen be lehet állítani a jármű típusát, majd kezdetét veheti a dizájn lehetőségekkel való ismerkedés. A teherautó ponyvatervezőben ki lehet választani a ponyva alapszínét, meg lehet adni a kívánt feliratot és játszani lehet a betűtípussal, betűszínnel, betűmérettel, betűvastagsággal is. A tervezés utolsó lépéseként az érdeklődők megadhatják adataikat és egyből árajánlatot is kérhetnek a cégtől, hogy tudják, mire számíthatnak majd az anyagiakat illetően. A teherautó ponyvatervező használatát senkinek sem érdemes kihagynia, aki szeretné kivenni a részét a kreatív tervezésből, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Felkeltette érdeklődését a lehetőség? Cégünk, a Lakner Ponyvaipari Kft. weboldalán bátran használhatja a teherautó ponyvatervezőt, a végleges terv elkészülését követően pedig természetesen a kivitelezést is vállaljuk. Nézzen körül a www.laknerponyva.hu weboldalon, tervezzen, és forduljon hozzánk bizalommal a +36-29-552-560-as telefonszámon vagy a laknerponyva@laknerponyva.hu e-mail címen!