A kiadványszerkesztés kedvező szolgáltatás azok számára, akik kézirataikat, egyéb írásaikat szeretnék ízléses formában kiadatni, azonban ebben a helyzetben nemcsak a kiadványszerkesztőknek van dolga a kész alkotással, az írónak is szükséges belefolynia a munkálatokba, vagyis ahhoz, hogy zavartalanná váljon a kézirat gyártási folyamata, az írónak megfelelően elő kell készíteni az anyagot.

Az első és legfontosabb, hogy az ügyfél a kiadványszerkesztés előtt gondosan és precízen rendezze össze a kész, megírt dokumentumokat. Mivel manapság igencsak ritkán fordulnak elő kézírással írt dokumentumok, főként digitális formában fontos, hogy megfelelően, egyértelműen külön legyenek választva a fejezetek, ugyanis elég egyetlen figyelmetlenség, és átláthatatlanná válik egy-egy részlet a kiadványban.

A kiadványszerkesztés előtt az alkotónak konkrét elképzeléseinek is kell lennie a végeredményt illetően, ugyanis nagyon sok ügyfél ott követi el a hibát, hogy tanácstalan bizonyos tényezőkkel kapcsolatban, mint például a tipográfia terén, ezért a szakemberre bízza ezt a részt, majd a kész végeredményt látva, elégedetlen lesz a kiadvánnyal. A legjobb ebben az esetben, ha legalább megközelítően meg tudja mondani az ügyfél, hogy milyen elképzelései vannak, mert így még mindig könnyebb dolga lesz a szakembernek, mintha utasítás nélkül hagyná őt.

Ha Önnek is van olyan kézirata digitális vagy papírformában, amit szívesen kiadatna, a kiadványszerkesztéshez keresse cégünket, az M&M Translation Services Kft.-t! Ügyfélbarát, rugalmas, színvonalas szolgáltatásokkal várjuk régi és új ügyfeleinket. Tevékenységünk részleteivel megismerkedhet honlapunkon, melyet a www.mmts.hu címen érhet el! Tájékozódjon bátran, hiszen betekintést nyerhet szakterületeinkbe és referenciáink között is böngészhet! Megrendelésével, illetve felmerülő kérdés esetén hívjon minket bizalommal telefonon, a 06-24-898-257-es számon vagy írjon e-mailt az info@mmts.hu címre!