mechanikus gravírozás a legjobb választás, ha elegáns díjakkal szeretne készülni egy rangos eseményre. Válasszon különleges ajándéktárgyakat, mi pedig segítünk egyedivé varázsolni azokat!

A szellemi megmérettetéseket, tudományos versenyeket hosszas felkészülés előzi meg a résztvevők oldaláról, de a szervezők sem tétlenkednek az eseményt megelőző időszakban. A szervezés ilyenkor igencsak sokféle feladatot foglal magába, melyek közül a díjak megtervezése, illetve megrendelése az egyik legfontosabb. Egy rangos eseményre mindenképpen fém vagy akár nemesfém díjjal illik készülni, emlékérem, plakett, dísztányér is lehet a győztesek jutalma ilyenkor. Természetesen ezek egyedi dekorációval együtt teljesek, erre pedig a mechanikus gravírozás a legjobb választást.

Manapság sokat hallani a lézergravírozás előnyeiről, ám a díjak megrendelésénél fontos tudni, hogy ez a technika nem minden esetben jelent jó megoldást. A fém és nemesfém ajándéktárgyak esetén csak a mechanikus gravírozás jöhet szóba, hiszen ez egy marási eljárás, ami nem teszi ki hőhatásnak a tárgyak felületét. Szépen lehet dolgozni, és egészen aprólékos munkát lehet végezni mechanikus gravírozással, így lényegében bármivel dekorálhatóak a díjak, amit a szervezők megálmodtak. Feliratok, díszítő motívumok, de akár logók, címerek is készülhetnek mechanikus gravírozás segítségével, melynek köszönhetően rendkívül elegánssá és teljesen egyedivé tehetőek a díjak.

Ha olyan díjakkal szeretne készülni a versenyre, amik első ránézésre árulkodnak az esemény színvonaláról, döntsön a mechanikus gravírozás mellett, és bízzon meg minket az ajándéktárgyak dekorálásával! Cégünk, a Szabadi Sport Gravír Kft. szakértői precízen, az egyedi elképzeléseknek megfelelően készítik el a feliratokat és mintákat, amiről Ön is meggyőződhet, ha megtekinti referenciáinkat a www.sportgravir.hu weboldalon.

Úgy érzi, hogy éppen ránk van szüksége? Forduljon hozzánk bizalommal a +36-1-422-1778-as telefonszámon vagy a sportgravir@t-online.hu e-mail címen, és kérje ajánlatunkat!