Könyvelés felülvizsgálata precíz, elhivatott szakemberekkel a megbízható végeredményért! Válasszon független partnert az ellenőrzéshez, hogy nyugodt lehessen vállalkozása szabályos működése és anyagi biztonsága felől!

A könyvelők bizonyos szempontból bizalmasai az ügyfeleknek, hiszen rálátásuk van az egyik legkényesebb területre, vagyis a pénzügyekre. Természetes hát, hogy a könyvelő kiválasztásakor nem csupán szakmai szempontokat kell megvizsgálni, hanem az is fontos, hogy meglegyen a személyes szimpátia. A cég anyagi biztonságát és gondtalan, jogszabályoknak megfelelő működését mégsem lehet a bizalomra alapozni. A legjobb döntés a könyvelés felülvizsgálata, melynek köszönhetően a cégvezetőknek garantáltan nincs okuk aggódni.

A hivatalok felé benyújtott dokumentumok pontatlansága, a téves adatok vagy helytelen számítások nem csak kellemetlen helyzetbe hozzák a cégvezetőket, hanem adott esetben bírsággal is járhatnak. A könyvelés felülvizsgálata megoldást jelent arra, hogy egészen minimálisra csökkenjen a szakmai tévedés kockázata, és ezt a lehetőséget szinte vétek nem kihasználni. Egy független partner tárgyilagosan tudja kezelni az átadott dokumentumokat, így pedig garantáltan fény derül az esetleges pontatlanságokra, melyek korrigálhatóak a határidők lejárta előtt. A könyvelés felülvizsgálata akkor sem jelent felesleges kiadást, ha a szakember mindent rendben talál, hiszen így nyugodtak lehetnek a cégvezetők, ami hatalmas kincs.

Ha tudatos cégvezetőként Ön is szeret biztosra menni, és érdekli a könyvelés felülvizsgálata, forduljon bizalommal a BERITAX Szám- és Könyvviteli Kft. szakértőihez! Magabiztos szakmai tudással rendelkezünk, naprakészek vagyunk az aktualitásokat illetően, munkánkat nagy odafigyeléssel végezzük, így bátran számíthat ránk. Szolgáltatásunkról bővebben tájékozódhat a www.beritax.hu weboldalon, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni könyvelés felülvizsgálatára, vegye fel velünk a kapcsolatot! Hívja a +36-20 522-5008-as telefonszámot vagy írjon nekünk a beritax@beritax.hu e-mail címre, szívesen segítünk!