A póló nyomtatás ma már bárki számára elérhető, kifejezetten népszerű szolgáltatás, legyen szó személyre szabott ajándék vagy éppen munkaruha készítéséről. Az egyedi pólók készítése többféle technológiával történhet, és az ügyfelek igényei határozzák meg, hogy melyik módszer jelenti a legjobb választást. Érdemes tájékozódni a különféle eljárásokról ahhoz, hogy a póló nyomtatás beváltsa a hozzá fűzött reményeket, és a megrendelők pontosan azt kapják, amire szükségük van. Az alábbiakban az egyik legnépszerűbb megoldást mutatjuk be, ami nem más, mint a póló szitanyomás!

póló szitanyomás a legrégebbi technológia, melynek alapja az úgynevezett szitafilm, valamint az ahhoz kapcsolódó nyomószerszám. Ezeket minden megrendelés esetén egyedileg, az adott grafikához kell elkészíteni, így a póló szitanyomás előkészületei összetett folyamatokat takarnak. Ebből következik, hogy ezt az eljárást csak nagyobb darabszám esetén érdemes választani, a kritikus mennyiség nagyjából 30 darab, efölött viszont kifejezetten költséghatékony megoldásnak számít. A mennyiség mellett annak is nagy jelentősége van, hogy milyen grafikára tartanak igényt a megrendelők. A póló szitanyomás kevéssé alkalmas több szín, illetve bonyolult színátmenetes minta megvalósításához, ez ugyanis szintén növeli a költségeket, így az egyszerűen nem éri meg az ügyfeleknek.

A technológia sajátosságai következtében tehát a póló szitanyomás csak egyszerű grafikák és nagyobb mennyiségű rendelés esetén ajánlott, ilyenkor viszont egyértelműen a legjobb megoldás. Hozzáértők segítségével kiváló minőségű, tartós nyomatok készülnek ezzel az eljárással, így a végeredmény garantáltan nem okoz csalódást.

Ha érdekli a póló szitanyomás, a Step Kft. csapatára számíthat! Munkatársaink szakszerűen, pontosan dolgoznak, és igény esetén szívesen adnak tanácsokat a megrendelőknek a tökéletes végeredmény érdekében! Amennyiben kíváncsi a részletekre és lehetőségekre, kattintson a www.stepkft.hu weboldalra, és ha már tudja, mire van szüksége, hívja bátran a +36-30-969-0322-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@stepkft.hu e-mail címre!