A műanyag redőny javítása előbb-utóbb elkerülhetetlen, de ha ismer egy megbízható céget, ami erre specializálódott, gyorsan maga mögött tudhatja a problémát. Ránk számíthat, ha árnyékolója megmakacsolta magát, és biztos lehet benne, hogy nem kell sokáig nélkülöznie a megszokott kényelmet!

Ár-érték arányban a műanyag redőny a jelenleg elérhető legkiválóbb opció, nem meglepő hát, hogy sokan választanak ilyen árnyékolót. A műanyag ma már nem feltétlenül jelent silány minőséget, ebből az alapanyagból is készülnek megbízható redőnyök, de tény, hogy az alumíniummal összehasonítva ezek kevésbé ellenállóak. Az évek múlásával előfordulhatnak kisebb-nagyobb kellemetlenségek, melyekre egyszerű megoldást kínál a műanyag redőny javítása.

műanyag redőny javítása szükségessé válhat akkor, ha a lécek oldalirányba elcsúsznak, ez az egyik leggyakrabban előforduló hibajelenség, amit már célszerű szakemberre bízni. Ezeknek az árnyékolóknak a többsége ugyanis nincs ellátva elcsúszásgátlóval, ennélfogva a palást vízszintes irányú tisztításával könnyen kicsúsznak a helyükről a lécek. A rendszeres használatból adódóan szintén számítani lehet arra, hogy a mozgatás során a redőny elakad, mivel a műanyag lécek végei könnyen töredeznek. A műanyag redőny javítása ilyenkor azt jelenti, hogy ki kell cserélni a sérült léceket, de utána kell járni annak is, hogy mi okozza az elakadást, és természetesen ezt az okot meg is kell szüntetni. Sajnos a helytelen szerelés is okozhat hibát a műanyag redőnyök esetében, gyakori probléma például, hogy a redőnytok nem teljesen vízszintesen kerül a helyére, melynek következtében idővel a lécek elcsúsznak és elakadnak. Ebben az esetben a műanyag redőny javítása némileg bonyolultabb, hiszen az egészet le kell szerelni, majd helyesen beállítva visszarakni.

Ha Önnek is hasonló problémája adódott árnyékolójával, és szakképzett, gyakorlott szerelőkre szeretné bízni a munkát, jó helyen jár! Precíz és gyors munkára számíthat, ha hozzánk fordul segítségért, hiszen hosszú évek tapasztalatával a hátunk mögött végezzük a műanyag redőny javítást. Szolgáltatásunkról a www.redonyjavito.hu weboldalon tájékozódhat, ha pedig a javítás nem tűr halasztást, várjuk megkeresését a +36-30-324-6208-as telefonszámon vagy a turcsanyiredony@gmail.com e-mail címen!