Kertészkedéssel, vagy mezőgazdasággal foglalkozik és szeretne ehhez magokat vásárolni? Lehetőség szerint egy olyan helyet keresne, ahol vetőmag előállítással is foglalkoznak? Mindezzel sokkal kényelmesebben lehet beszerezni a vetőmagokat, hiszen ez esetben nem külföldről kell beszereznie a cégnek ismeretlen helyről – még ha megbízható is – a magokat, hanem saját maguk termesztenek növényeket, és azoknak a magjait forgalmazzák. Éppen emiatt szeretne egy lehetőség szerint megbízható magyar céget?

Manapság sajnos a piacon nem sok olyan cég magyar cég van, akik vetőmag előállítással is foglalkoznak, pedig nagyon nagy igény lenne rá. Nem csak gabonafélék terén, de mustár, fűfélék, és madáreleséghez használható növények magjai is kaphatóak. Ha szeretne jó minőséget kapni, akkor olyan céget keressen, akik a vetőmag előállítás elejétől kezdve a legjobb minőségre törekednek és végig figyelemmel kísérik a vetőmagok és termények életét azok után is, hogy átadták őket a vásárlónak, így figyelve a minőségre. Lehet, hogy elég hihetetlennek hangzik, hogy valamelyik céget ennyire érdekli a minőség, de ezen a területen ez nagyon fontos.

Ha önnek fontos, hogy a legjobb vetőmag előállítással foglalkozó cégtől vásároljon vetőmagokat, akik technológiai segítséget is nyújtanak önnek, vagy cégének, nem beszélve arról, hogy a termények fejlődését is nyomon követik a garancia miatt, akkor a cégünk tökéletes választás lehet. Ugyanis nálunk mindezek érvényesülnek.

Cégünk, a HUNGARO-FARM Kft. vetőmag előállítással foglalkozik és szorosan együttműködik a magyar mezőgazdasági élettel is. nálunk csakis a legjobb vetőmagok kaphatóak, a legjobbakat állítjuk elő, és forgalmazzuk. Ezeken felül vásárlóinknak megfelelő technológiát is biztosítunk, nem utolsó sorban pedig végig figyeljük a növények fejlődését és garanciát vállalunk rájuk. Mindezekről részletesebben a www.hungarofarm.hu honlapon olvashat.

Amennyiben önnek fontos, hogy a legjobb vetőmag előállítással foglalkozó cégtől vegye meg a szükséges magokat, cégünk áll rendelkezésére. Kérdés esetén forduljon hozzánk bátran a masa.beata@hungarofarm.hu email címen, vagy pedig a +36 1 388 93 55-ös telefonszámon.