Napjainkban már rengeteg vállalkozás rendelkezik külföldi partnerekkel, és ennek többnyire az áruszállítás is a velejárója. A nemzetközi fuvarozás azonban komplex feladat, amit egy cég saját hatáskörben csak ritkán képes megvalósítani, ezért ajánlott ezt a feladatot kiszervezni.

nemzetközi fuvarozás terén a határidők pontos betartása, valamint a szállítmány épségben történő leszállítása az elsődleges szempontok, ám manapság már nem lehet szó nélkül elmenni a környezet védelme mellett sem. Márpedig a közúti fuvarozás az egyik leginkább környezetkárosító folyamat; nem véletlen, hogy a kamionokat gyártó vállalatok egyre több olyan innovációval rukkolnak elő, ami a teherautók emissziójának leszorítását célozza.

Sok vállalkozás szintén a szívén viseli a bolygó sorsát, és igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a Föld a jövő generációk számára is élhető hely maradhasson. A nemzetközi fuvarozás terén is érdemes ilyen szemlélettel működő partnercéget választani; ha Ön is egy ilyen partnert keres, a figyelmébe ajánljuk a Szaki Trans Kft.-t!

Cégünk a fenntartható fuvarozás elkötelezettje, és számunkra a környezettudatosság az egyik legfontosabb tényező, ami mentén haladva építjük vállalkozásunkat. LNG Scaniánk már Európa útjain végzi a nemzetközi fuvarozást, vontatóflottánk nagy része pedig EURO 6-D besorolású, így a szén-dioxid kibocsátásunk alacsonyan tartható. Azon dolgozunk, hogy a mi ökológiai lábnyomunk is minél kisebb lehessen, de a hatékonyság, a biztonság és a pontosság is előnyös tulajdonságaink közé tartozik. Amennyiben szeretne többet is megtudni tevékenységünkről, illetve a környezet védelmében tett lépéseinkről, keresse fel a weboldalunkat a www.szakitrans.hu címen!

Ha felkeltettük az érdeklődését a környezetbarát nemzetközi fuvarozás iránt, és kérdése lenne, illetve, ha szeretné ránk bízni árui szállítását, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a +36-1-297-4764-es telefonszámunkon, illetve az info@szakitrans.hu e-mail címünkön!