Készülődik a karácsonyi vásárra, ugyanis Ön is részt vesz termékeivel, mint árus? Még nem tudja, milyen módon oldja meg saját standját? Faház kölcsönzésével minden szempontból hatékonyan valósíthatja meg terveit. Érdemes fenyőfából készült bérelhető faház mellett döntenie, mert biztonságos, időtálló és esztétikus.

Az ünnepek közeledtével nem csak a családosokra, de az üzletemberekre is számos feladat vár. Amennyiben szívesen népszerűsítené egyedi termékeit a karácsonyi vásárok ideje alatt, úgy Ön is beállhat az árusok sorába. Ehhez az egyik elengedhetetlen eszköz a faház, de nem muszáj azt megvásárolni, dönthet a faház bérlése mellett is!

A legjobb minőségű, igényesen kialakított, megbízható, bérelhető faházzal vehet részt a karácsonyi vásáron, ha minket választ. Akár az országon belül, akár pedig külföldön tervezi a személyes megjelenést termékei népszerűsítése és eladása céljából, a nálunk bérelhető faházzal sikeresen valósíthatja meg terveit. A faházaink alapterülete 6 négyzetméter, így árukészlete bőséges helyet kap, viszont ha ez is kevés lenne, két faház összenyitásával megduplázhatja a rendelkezésére álló területet. A faház oldalsó, vagy hátsó, zárható bejárattal rendelkezik, így éjszaka is biztonságban tudhatja termékeit. Az Octosys Kft. színvonalas szolgáltatást nyújt kedvező áron, így a lehető legjobb módon oldhatja meg a faház bérlését. Rövid és hosszú távra is kínáljuk bérelhető faházainkat, így bármilyen hosszú rendezvényről van szó, könnyedén megoldhatja a részvételt. A fenyőfából készült szerkezeteink egyszerűen összeállíthatóak, így ezzel kapcsolatban sem adódhat nehézsége. Informálódjon részletesen szolgáltatásunkról, és olvasson bővebben bérelhető faházainkról a www.octosys.hu internetes oldalunkon!

Jelenjen meg a közelgő karácsonyi vásáron, éljen a faház kölcsönzésének nagyszerű lehetőségével! Faház bérlése ügyében és felmerülő kérdéseivel kapcsolatban keressen minket a 06-20-501-6011-es telefonszámunkon, vagy írjon nekünk az info@octosys.hu e-mail címünkre!