A gyártás területén igen sokféle munkafolyamat zajlik, így a szakembereknek alkalmazkodniuk kell mindennapi munkájuk során a különféle, speciális jellemzőkkel bíró üzemberendezésekhez. Az üzemekre jellemző nagy alapterület mellett a jobb helykihasználás érdekében többnyire felfelé is terjeszkednek a berendezésekkel, így adott esetben a munkadarabokat is többféle magasságba kell eljuttatni a folyamatok során, ami kézi erővel végezve rendkívül megterhelő. Hatékony megoldást kínálnak azonban a problémára az emelőasztalok!

A nagy súlyú munkadarabok mozgatása a különféle folyamatok során elkerülhetetlen, nem mindegy azonban, hogyan lehet egyik helyről a másikra juttatni azokat. A korszerű emelőasztalok jelentősen csökkentik a szakemberek fizikai terhelését, hiszen kényelmesen, az aktuális igények szerint állítható a berendezések magassága. A túlterheltség komoly sérülések okozója lehet, egy jól megválasztott emelőasztal tehát nem csak elősegíti a hatékonyabb munkavégzést, de a balesetek elkerülésében is nagy szerepet játszik. A legjobb szakemberek sem képesek hosszú időn át helytállni állandó túlterheltség mellett, valamint a megfelelő feltételek biztosítása nélkül a sérülésekből eredő munkanap kiesésekkel is számolni kell. Az emelőasztal használta tehát nem csak a szakemberek, hanem a munkaadók számára is kedvező.

Korszerűsítse üzemét, és ismerje meg az EdmoLift emelőasztalokat! A berendezések rendkívül megbízhatóak, melyekre hosszú távon számíthat, de emellett fontos kiemelni, hogy a gyártó nagy hangsúlyt fektet az ergonómiára is. Cégünk, a JOULEING Kereskedelmi és Mérnökiroda Kft. széles választékban kínál EdmoLift emelőasztalokat, melyek között Ön is megtalálhatja a felhasználási területnek megfelelő típust. Böngésszen bátran kínálatunkban a www.jouleing.hu weboldalon, amennyiben pedig szeretne ajánlatot kérni vagy feltenné kérdéseit a témában, forduljon szakértő munkatársainkhoz elérhetőségeink egyikén! Várjuk megkeresését a +36-70-413-4199-es telefonszámon, valamint az info@jouleing.hu e-mail címen!