A különféle ipari területeken igen szigorú szabályok szerint zajlanak a folyamatok, többek között például az alkatrész gyártásban meghatározott öltözet viselése van előírva a szakembereknek. Az antisztatikus munkaruha védelmet nyújt viselőjének, de elsődleges feladata, hogy óvja az arra érzékeny elemeket az elektrosztatikus kisülésektől.

A jó munkaruházat természetesen nem csak a biztonságos munkavégzést teszi lehetővé, hanem emellett kényelmes viseletet is biztosít a szakembereknek az egész napos munkához. Azonban a legkiválóbb antisztatikus munkaruha sem örökéletű, de sokat lehet tenni annak érdekében, hogy a lehető legtovább megőrizze kiváló tulajdonságait. Milyen problémák merülhetnek fel az antisztatikus munkaruha tisztítása során, ami csökkenti annak hatékonyságát?

Az otthon végzett mosást követően maradhatnak szennyeződések a ruhán, ami ránézésre nem is látszik, mégis ronthatja az anyag védelmi képességét. Az antisztatikus munkaruha mosása során az egyik legfontosabb tényező az ideális hőfok beállítása, de a nem megfelelő tisztítószerek és módszerek használatának is lehet következménye, hogy csökken, vagy akár teljesen megszűnik a védő funkció. Mi lehet a megoldás?

Ha Ön szeretne biztosra menni munkavállalói és az alkatrészek védelme tekintetében egyaránt, bízza az antisztatikus munkaruha tisztítását profi szakemberekre! A Bardusch-Bértextília Kft. csapata nem csak abban segít, hogy valamennyi munkavállalója olyan munkaruhát viselhessen, ami maximális védelmet és kényelmet nyújt, hanem a munkaruhák szakszerű tisztítását is ránk bízhatja!

Amennyiben szeretné megismerni szolgáltatásunk részleteit, hogy eldönthesse, pontosan mire is van szüksége, látogasson el www.bardusch.com weboldalunkra, ahol természetesen az antisztatikus munkaruhákkal kapcsolatban is bővebben tájékozódhat! Kérdéseit tegye fel bizalommal elérhetőségeink egyikén, hívja a +36 96 566 290-es telefonszámot vagy írjon üzenetet az info@bardusch.hu e-mail címre, munkatársaink mindenben szívesen segítenek!