Dilatációs fugaprofilok univerzális beltéri felhasználásra tervezve és a méltán híres, német precizitás jegyében gyártva! Ha Ön is megbízható fugaprofilokat keres a munkájához, a MIGUTEC termékekben garantáltan nem fog csalódni!

Bizonyos projekteknél egészen speciális elvárásoknak kell megfelelniük a fugaprofiloknak, máskor viszont nincs szükség rendhagyó tulajdonságokra vagy extrém teherbíróképességre, egyszerűen csak kiváló minőségre. Alkalmazási területtől függetlenül vannak azonban olyan alapvető szempontok, amiknek eleget kell tenniük a kiválasztott fugaprofiloknak, ha valaki színvonalas munkát akar kiadni a kezéből. Ilyen az egyszerű beépíthetőség, a minimális karbantartási igény és természetesen az időtállóság is, a megnövekedett építészeti követelmények csak így lehet megfelelni. A MIGUTEC dilatációs fugaprofilok pontosan ezt tudják nyújtani a szakembereknek, ezzel együtt pedig természetesen a megrendelőknek.

A MIGUA már jól ismert név a szakemberek körében, a világ minden táján használják a márka neve alatt megjelenő professzionális fugaprofilokat. A számtalan speciális változat mellett azonban olyan termékcsaládot is piacra dobott a cég, ami egyszerű, univerzális beltéri felhasználásra lett tervezve. A MIGUTEC névre keresztelt dilatációs fugaprofilok tökéletesen megfelelnek a legmagasabb szakmai követelményeknek és mivel kifejezetten sokoldalúak, szinte bárhol megállják a helyüket. Az univerzális fugaprofilok beépíthetőek készpadló felületekbe, falba és mennyezetbe, akár a vakolat alá is, ráadásul utólag is könnyedén szerelhetőek. Szintén a MIGUTEC dilatációs fugaprofilok mellett szól, hogy az azokban helyet kapó betétek bármikor cserélhetőek a későbbiekben, így pedig hosszú távon képesek helytállni anélkül, hogy komolyabb bontással kellene számolni.

Ha éppen ilyen megoldást keres, ismerkedjen meg közelebbről a MIGUTEC dilatációs fugaprofilokkal! Cégünk, a BMI Balázs Mérnökiroda Kft. rendelkezésére áll a tervezésben és kivitelezésben, így bátran számíthat ránk akkor is, ha nem csak a termékeket szeretné megvásárolni, hanem teljes körű szolgáltatásra van szüksége.

www.bmi.co.hu weboldalon bővebben tájékozódhat a MIGUTEC dilatációs fugaprofilok kapcsán és a MIGUA egyéb termékeiről is többet megtudhat. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a +36-23-919-164-es telefonszámon vagy az office@bmi.co.hu e-mail címen, szívesen segítünk!