Az építészeti tervezés célja, hogy a szakemberek olyan konstrukciókat álmodnak meg, amik maximálisan biztonságosak és valamennyi felmerülő követelménynek képesek eleget tenni. Ez azt jelenti, hogy olykor egészen szélsőséges körülményekre is fel kell készülni, hiszen így lehet gondoskodni arról, hogy a végeredmény megbízható és időtálló legyen. Ha professzionális megoldásokra van szükség az alapok tervezése során, érdemes számításba venni a MIGUA fugarendszereket, melyek között minden speciális igényre van megfelelő változat!

Elsőre talán azt gondolhatnánk, hogy hazánkban nem lehet szükség földrengésbiztos fugaszerkezet alkalmazására, hiszen ritkán fordul elő ilyen természeti jelenség, és az a néhány is szinte elhanyagolható erősségű. Ám szélsőséges mozgásokra és kiemelkedő terhelésre gyakran kell megoldást találni, ilyenkor pedig pontosan a földrengésbiztos fugaszerkezet az, amire szükség van ahhoz, hogy a szakemberek biztosra menjenek. A MIGUA termékcsalád tagjai között erre is van olyan modell, ami az extrém körülményeknek és magas építészeti követelményeknek is képes megfelelni, ez pedig nem más, mint a MIGUMAX.

MIGUMAX rugalmasan alkalmazható, minden padlóburkolat esetén megállja a helyét és egyszerűen szerelhető, így könnyű vele tervezni és dolgozni is. Ez az innovatív földrengésbiztos fugaszerkezet a későbbiekben sem problémás, ugyanis nem igényel törődést, teljesen karbantartásmentes. A MIGUMAX kopásálló és tartós, melynek köszönhetően hosszú távra lehet tervezni vele, és biztosan nem okoz csalódást.

Szélsőséges körülményekre és átlagon felüli terhelésre csakis a MIGUMAX használatát ajánljuk! Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a megoldás, és szeretne többet megtudni a speciális földrengésbiztos fugaszerkezet alkalmazási lehetőségeiről, kattintson a www.bmi.co.hu weboldalra! A BMI Balázs Mérnökiroda Kft. szakértő csapata mindenben rendelkezésére áll, ossza meg velünk igényeit és tegye fel kérdéseit, várjuk megkeresését a +36-23-919-164-es telefonszámon, valamint az
office@bmi.co.hu e-mail címen!