Végre beköszöntött a tavasz, amit minden ember kivétel nélkül már nagyon várt. A közkedvelt évszak nemcsak a jó időt hozta el, hanem a hamarosan beinduló fesztiválszezont is, a különböző események szervezői ősszel és télen azon dolgoztak, hogy mire elérkezik a tavasz, már színes és változatos programokkal várják a fesztiválok szerelmeseit. Ilyenkor nem csak a kiváló programokkal kedveskednek a szervezők, hanem olyan, az esemény jellegzetes logójával és színvilágával ellátott ajándékokkal is, amelyeket kisorsolhatnak különböző nyereményjátékokon, vagy egyszerűen csak szétoszthatják a jelenlévők között. Ezek a reklámajándékok lehetnek baseball sapkák, pólók, táskák, textil szatyrok, amelyekben egyetlen közös tényező van: nehezen emblémázható felülettel rendelkeznek. Szerencsére az, hogy ezek a meglepetések látványos és tartós mintát kapjanak, nem jelent nagy problémát, hiszen a transzfernyomással könnyedén megoldható.

A transzfernyomással a legkülönlegesebb fesztiválajándékok emblémázása sem jelenthet problémát, ennek köszönhetően nem feltétlenül kell a szervezőknek a megszokott meglepetésekben gondolkodniuk, fantáziájuk bátran elszabadulhat, a hatás pedig ebben az esetben nem fog elmaradni, hiszen percek alatt el fognak fogyni az extra ajándékok. A transzfernyomás nemcsak a tartósságot garantálja, hanem a gyorsaságot is, így a szervezőknek nem kell heteket várniuk megrendelésükre. Természetesen a rövid gyártási időhöz nem csak a transzfernyomás technológiája járul hozzá, hanem a modern berendezések is, amelyekkel készül.

Ha Ön is fesztiválszervező, és megtapasztalná a reklámajándékok kapcsán a transzfernyomás előnyeit, döntsön mellette, ehhez pedig keresse a Step Kft.-t! A minőségi termékeket és szolgáltatást garantáljuk! Tájékozódjon cégünk tevékenységéről honlapunkon, a www.stepkft.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-30-969-0322-es számon, vagy írjon e-mailt az info@stepkft.hu címre!